Jag har funnit den!

Nu har jag hittat soffan jag vill ha också! Finns på Mio och den är ju bara för snygg! Jag som gillar ljusa färger och jag älskar träbenen på den!! Jag är så trött på grå typ 90% av alla tygsoffor är ju grå!! ljusgrå, mörkgrå och så vidare. Jag som ville ha en sandfärgad soffa och den finns ju, på Mio!! 
 
    Bild lånad från Mio.se
 


Mina favvo insta!

   Myinterior
En av de första inredningsinstagrammare jag började följa var just myinterior, en så luftig och naturlig still men ändå snubblar det in lite modernt i dert också! Passar mig precis och man börjar bubbla totalt inom sig av inspiration när man följer hennes bilder! :-)

 
 
Sweeten_home är en instagrammare som jag tycker har en inredningstil mer i lyxig stil och mycket i trä, jag som älskar trä det är som att plocka in naturen i hemmet! :-)
 
 
 
Denna instagrammaren gillar jag på grund av dennes ljusa och luftiga stil men också för de ljusa golven som uppvisas, jag tycker mycket om ljusa golv, det gör allting så mycket större! :-)
 
 
 


Dålig uppdatering!

Lite dålig uppdatering här har det blivit, men jag har jobbat lite mycket och haft lite mycket att göra! Som i helgen var jag i stallet väldigt mycket och det var ju så roligt så jag ska dit i helgen igen :-) Jag lovade ju ett insta inspo inlägg och det är på g kommer ikväll eller i morgon skulle jag tippa på, håll ut!! ;-)